etusivulle

 


Ohjelmisto

Tietoa yhtyeen jäsenistäKeikkakalenteriIhmeellinen maailmaYhteystietojaLinkkejä ulkomaailmaanKaposet on nelihenkinen tamperelaisorkesteri, joka taitaa tanssimusiikin koukerot humpan pumppaamisesta tangon taikomiseen. Notkein ottein taittuu niin rock kuin pop. Eikä siinä vielä kaikki: kaiken takana on palava halu viihdyttää juhlakansaa ja nostaa kinkerien tunnelma kattoon.

Hääjuhlien viihdyttäjänä Kaposet on silkkaa valurautaa. Venyvä ja paukkuva ohjelmisto on omiaan hääolosuhteissa, jossa jokaiselle täytyisi löytyä jotakin. Monipuolinen biisivalikoima takaa sen, että koko juhlakansa saadaan parketille tanssimaan ja bilettämään.

Tuttua kauraa bändille ovat myös erilaiset yrityskarkelot, kuten pikkujoulut ja vuosijuhlat. Tyytyväisiä asiakkaitamme tällä saralla ovat mm. Nokia, Vahinkovakuutusyhtiö If, Metso Automation, AX-Insinöörit, Nordea ja moni muu.

Keikoilla Kaposten ote on rento, mutta ammattitaitoinen. Nuorekkaalla ja iloisella meiningillä soittava yhtye nostattaa juhlatunnelman kattoon pirskeissä kuin pärskeissä.(c) Aleksi Rinta-Kauppila / 2011